EBRD objavila poziv za konsultante u projektu "Srbijagasa"

Bez autora
Aug 29 2010

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je poziv zainteresovanima za učešće u konsultantskim uslugama i izradi studije izvodljivosti za realizaciju projekta "Srbijagasa" za unapređenje gasovodne mreže i izgradnju novog podzemnog skladišta gasa na nalazištu gasa u Itebeju.Projekt se finansira iz zajma EBRD od 150 miliona evra, odobrenog 9. februara. Glavni ciljevi ovog poziva su pružanje pomoći "Srbijagasu" i Jedinici za sprovođenje projekta (PIU), koju je osnovao "Srbijagas" u Novom Sadu, tokom sprovođenja projekta i izrade studije izvodljivosti, kao i detaljne izrade plana podzemnog skladišta i studija izvodljivosti za dodatne gasne interkonekcije.

EBRD objavila poziv za konsultante u projektu "Srbijagasa"Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je poziv zainteresovanima za učešće u konsultantskim uslugama i izradi studije izvodljivosti za realizaciju projekta "Srbijagasa" za unapređenje gasovodne mreže i izgradnju novog podzemnog skladišta gasa na nalazištu gasa u Itebeju.

Projekt se finansira iz zajma EBRD od 150 miliona evra, odobrenog 9. februara.

Glavni ciljevi ovog poziva su pružanje pomoći "Srbijagasu" i Jedinici za sprovođenje projekta (PIU), koju je osnovao "Srbijagas" u Novom Sadu, tokom sprovođenja projekta i izrade studije izvodljivosti, kao i detaljne izrade plana podzemnog skladišta i studija izvodljivosti za dodatne gasne interkonekcije.

Realizacija ovog zadatka će, kako se očekuje, trajati od januara 2011. do juna 2013. godine, navedeno je u pozivu EBRD, objavljenom na sajtu te banke.

Očekuje se da konsultanti poseduju značajno iskustvo u poslovima rehabilitacije gasovoda i izgradnje velikih gasnih podzemnih skladišta.

Zainteresovani se za podrobnije informacije mogu obratiti Biljani Simonović u javnom preduzeću "Srbijagas".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik